Podnikatelský záměr-rozšíření firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje tvorbě podnikatelského plánu spočívajícího v rozšíření společnosti SEEIF Ceramic, a.s. Je tvořena ze tří hlavních částí, z nichž první je teoretická část, která popisuje tvorbu podnikatelského plánu. Následuje analytická část, ze které jsou pomocí vypracovaných analýz vyvozeny závěry pro třetí část práce, což je návrh řešení. Tato práce se pokouší nalézt příležitosti a slabé stránky ve výrobní části podniku a následně navrhnout podnikatelský plán, který pomůže společnosti zlepšit současný stav výrobního oddělení v podobě zvýšení tržeb, zkvalitnění výrobků a upevnění pozice na českém i zahraničním trhu.
This bachelor thesis focuses on making of business plan expansion of company SEEIF Ceramic, a.s. It consists of three main parts. The first part is theoretical and it describes making of business plan. The following part is analytic which makes any conclusions for solution in third part. This thesis tries to find some opportunities and weaknesses in production part of company and after that it suggests bussiness plan that would help company to improve sales, quality of products and stabilize position on czech and also foreign market.
Description
Citation
KOVÁŘ, J. Podnikatelský záměr-rozšíření firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
doc. Půža: Co se stane když fond EU nebude přidělen?/odpovězeno Mgr. Musilová: Je reálné získat tak vysoký uvěr, čím bude úvěr zajištován?/odpovězeno Mgr. Musilová: Nestála kvalita výrobku je daná technologii nebo i zaměstnanci?/odpovězeno Mgr. Musilová: - připomínky k práci- Co znamenají v práci "opožděné dodávky"?/odpovězeno prof. Jurová: Domníváte se, když změníte podmínky ve výrobním procesu, změníte i tržby?/odpovězeno prof. Jurová: Jakou analýzu byste provedl pro zhodnocení současného stavu kromě SWOT analýzy?/částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO