Podnikatelský záměr - založení studia krásy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem na založení studia krásy. Podnikatelský záměr bude vypracován a sestavován tak, aby byla možná realizace otevření tohoto studia. V práci jsou teoretické poznatky, analýzy všech prostředí, se kterými podnikatelský záměr souvisí a samotný návrh řešení i se sestaveným finančním plánem.
The bachelor thesis deals with the business plan for the establishment of beauty studio. The business plan will be constructed so that it is possible to open this studio. Bachelor thesis includes theoretical knowledge, analysis of the surrounding the business plan related to and suggested solution with created financial plan.
Description
Citation
SYKOVÁ, I. Podnikatelský záměr - založení studia krásy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
1. Otázky oponenta - zodpovězeno 2. doc.Fedorová - v prvním roce počítáte se ziskem, kdy předpokládáte realizaci projektu? Počítáte se sezónní nevýhodou, při otevření salonu v podzimních měsících? Proč do nákladů zahrnujete splátky na dlouhodobý úvěr? Čímž je značně zpochybněn zisk, který uvádíte. Co jsou zřizovací náklady? - zodpovězeno částečně 3. Bočková, PhD. - S jakou výší mzdy kalkujete pro svou osobu? Kde máte v nákladech zahrnuty náklady na zdravotní a soc.pojištění? - zodpovězeno 4. Heralecký, PhD. - Jaký je rozdíl mezi platem a mzdou? 5. doc.Mikulec - máte již smlouvy na prostor, který uvádíte? V jaké fázi se projekt momentálně nachází? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO