Návrh a realizace mobilní aplikace pro zařízení Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá navržením a vývojem mobilní aplikace pro operační systém Android. K realizaci jsou použity metody a nástroje pro vývoj mobilních aplikací. Aplikace je implementována v programovacím jazyku Java s použitím knihovny Jsoup. Hlavním cílem aplikace je zpřístupnit funkce informačního systému Vysokého učení technického v Brně i na mobilních zařízeních.
This diploma thesis is focused on mobile application design and development for Android operating system. Mobile application development methods and tools were used in order to accomplish set goals. The application is implemented in Java programming language with use of Jsoup library. The main purpose of the application is to allow access to Brno University of technology’s information system on mobile devices.
Description
Citation
BOHÁČ, T. Návrh a realizace mobilní aplikace pro zařízení Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Václav Sedláček, CSc. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Dydowicz: K jakému datu se váží výsledky výzkumu. doc. Sedláček: Jaká je síla hesla navrhované mobilní aplikace. Ing. Žižlavský: Bude aplikace fungovat v praxi. Jaký je postoj CVIS.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO