Nástroj pro výpočet vnitřního výnosového procenta (IRR - internal rate of return)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diploma thesis deals with the development of IRR tool for the ABC s.r.o. company. IRR tool is used for monitoring the internal rate of return of investments, which are offered as products of the company. Goal of this thesis is to add this tool to one of the company’s platforms and give the employees option to take a deeper look into the calculations of this rate. Tool will be developed in Visual Studio and will be used to support analytical thinking of employees and overall satisfaction of clients.
Diplomová práce se zabývá vytvořením softwarové aplikace IRR tool, pro společnost ABC s.r.o. IRR tool je nástroj sloužící k monitoringu vnitřního výnosového procenta investic, které jsou nabízeny v produktech společnosti. Cílem práce je s využitím Visual Studia rozšířit prostředí sloužící zaměstnancům společnosti o tento nástroj a nabídnout jim možnost nahlédnutí k výpočtu tohoto ukazatele. Nástroj poslouží k upřesnění informací pro zaměstnance, podpoří jejich analytické možnosti a povede k vyšší spokojenosti zákazníků.
Description
Citation
HUSÁK, P. Nástroj pro výpočet vnitřního výnosového procenta (IRR - internal rate of return) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Václav Sedláček, CSc. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno doc. Sedláček: Kde má zvolená firma pobočky a jaký typ účetnictví tedy používá. Ing. Žižlavský: K čemu slouží vytvářený nástroj. Ing. Doskočil: Jaký je předmět podnikání vybrané firmy. Jaké jsou přínosy této aplikace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO