Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Blansko

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá nezaměstnaností v okrese Blansko. Teoretická část se věnuje soubornému popisu teoretických poznatků problematiky týkající se trhu práce, nezaměstnanosti a státní politiky zaměstnanosti. Analytická část je zaměřena na statistickou a grafickou deskripci údajů o současném stavu nezaměstnanosti. Poslední část je věnována návrhům, které by mohly vést ke snížení nezaměstnanosti v tomto okrese.
This thesis is focused on unemployment in the district of Blansko. The theoretical part deals with to description of theoretical knowledge related to labour market, unemployment and state employment policy. The analytic part focuses on the statistical and graphical description of data concerning the current state of unemployment. The last part is devoted to proposals of solutions that could lead to a reduction in unemployment in this district.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, P. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Blansko [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Zdeněk Peterka (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. Ing. Peterka: Co myslíte, že je příčinou toho, že je v okrese Blansko 3x větší počet postižených osob, než je celorepublikový průměr? Zaměřujete se na opatření u mladistvých, proč došlo k výraznému propadu u nezaměstnaných do 30 let v roce 2014? - odpovězeno prof. Jurová: Jak ovlivní zaměstnanost zavedení vámi zmiňovaného doporučení o zavedení projektu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO