Financování investice v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá výběrem vhodné formy financování dlouhodobého majetku konkrétní společnosti. Práce obsahuje teoretické poznatky z oblasti financování podnikatelských činností. Praktická část je zaměřena na analýzu společnosti a především na porovnání a analýzu vybraných produktů úvěru a finančního leasingu.
This bachelor thesis deals with choosing a suitable form of financing for long-term assets of a specific company. It contains theoretical knowledge from the field of business activity financing. The practical part focuses on financial analysis of the company and especially on the comparison and analysis of selected loan and financial leasing products.
Description
Citation
ÚRADNÍKOVÁ, N. Financování investice v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno doc. Korytárová: Jakou jste zvolila diskontní sazbu? Neuvažovala jste o úsporách spojených s daňovým štítem? - zodpovězeno Ing. Hanušová: Proč firma neuvažovala o financování investice z vlastních zdrojů? Jaké jsou výhody a nevýhody leasingu a úvěru z ekonomického hlediska? - zodpovězeno Ing. Sághy Estélyi: Jak jste přistupovala k výpočtu daňové úspory u leasingu? Jaká je doba trvání leasingu? Kdy je začátek leasingového financování? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO