Návrh nízkonákladové marketingové propagace podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou a návrhem nízkonákladové marketingové komunikace a metodami pro zvyšování loajality zákazníků společnosti Survio, s. r. o. na trhu ve Španělsku. První část práce vymezuje termíny v oblasti marketingu online služeb. Druhá část se skládá ze základního představení společnosti aanalýz klíčových oblastí a okolí společnosti. Třetí část práce na tyto analýzy navazuje a na základě nich definuje návrhy pro zlepšení současné situace.
This bachelor thesis is focussed on low-cost marketing communication and methods for increasing customer loyalty of Survio company in the Spanish market. The first part of the thesis defines the basic terminology of online marketing. The second part introduces the company and analyses company’s key areas. The following third part suggests several ideas to improve the economic situation of the company.
Description
Citation
PELÁN, T. Návrh nízkonákladové marketingové propagace podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Ing. Hornungová: Proč jste zvolil jako trh, na který se chcete zaměřit, Španělsko? - odpovězeno Ing. Hornungová: Myslíte si, že bude mít tento návrh přínos? - odpovězeno prof. Rejnuš: Když realizujete tyto návrhy v podniku ve Španělsku, je možné tyto návrhy uplatnit i jinde? - odpovězeno doc. Brychta: Co označuje termín "landing pages"? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO