Projekt revitalizace retenční nádrže

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předložená bakalářská práce se zaměřuje na analýzu v současné době realizovaného projektu Revitalizace lokality „Na Kněžsku“, který řeší rekonstrukci stávající retenční nádrže v obci Kateřinice a na následnou aplikaci poznatků v „předrealizační“ etapě, tedy v předprojektové a části projektové fázi budoucího výstavbového projektu nové retenční nádrže s poldrem v lokalitě „Za pilou“ rovněž v obci Kateřince. Cílem práce je vypracovat návrh optimálního postupu v již zmiňované etapě a sestavit potřebné dokumenty, což by mělo vést k úspoře zdrojů.
In this work I focus on analysis of ongoing realization of projec „“Revitalisation of location „Na Kněžsku“ which is deal with reconstruction current retention reservoir in Kateřince and after that I use this finding direction about pre-realization stage of future project of construction of new reservoir with poder also in Kateřince in the area “Za pilou“. The aim of work is optimization course of action in this stage of project towards to time and money savings.
Description
Citation
JANIŠOVÁ, M. Projekt revitalizace retenční nádrže [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Karel Osička, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
otázka vedoucího- odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno Ing. Veselý - Zpracovávala jste projekt na určitou variantu stavby nebo jste mohla vybrat? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO