Podnikatelský záměr - na založení wellness hotelu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení wellness hotelu. V první části práce je popsán teoretický rámec založení podnikatelského subjektu. Druhá praktická, část práce je zaměřena na návrh wellness hotelu, pojednává o založení nové společnosti, povinnostech a nákladech z toho vyplývajících. V praktické části je také definován produkt a specifikované požadavky pro jeho podporu. Poslední část věnovaná finančnímu plánu detailně popisuje jednotlivé náklady, hodnocení efektivnosti a návratnost investice.
The bachelor thesis is dealing with creation of a business interest of founding a wellness hotel. In the first part of the thesis, the theoretical framework of founding a business subject is described. The second, practical part of the thesis is focused on the design of the wellness hotel and is dealing with founding of a new company, and duties and burdens resulting from it. In the practical part, the product is defined and so are the specified needs for its support. The last part, dedicated to the financial plan, is describing single expenses, the efectivity rating and the returnability of the investment in detail.
Description
Citation
BEDNÁŘ, J. Podnikatelský záměr - na založení wellness hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
Dr. Novotný: Tichý společník - kdo, jeho role. Doc. Fedorová: Vklady společníků - jak jsou definovány (půjčky, základní kapitál, apod.)? Základní kapitál. Služby právníka spojené se založením firmy a náklady na ně. Dr. Mráček: Zdroje u obrázků v návrhové části. Splnění norem. Komunikace - chybí podrobné vyčíslení nákladů. Dr. Hornungová: Vyčíslení dle podobných zařízení, ale v jiném kraji - není to problém?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO