Podnikatelský záměr - uvedení nového produktu na trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru, který se zabývá uvedením nové odrůdy vína na trh. Konkrétně se jedná o rodinné vinařství Kadrnka, které produkuje typické i nové odrůdy vín. Má práce vychází z konkrétních podkladů, analýzy prostředí a uplatnění veškerých informací a znalostí, které jsem získal během studia.
The main topic of the bachelor thesis is to develop a business plan focused how to deal with presentation of new wine varieties to the market. The family winery called Kadrnka for example, which produces classic wine varieties and new wine varieties too. My solution is based on specific plans, environmental analysis and application of all informations and knowledge what I have learned during my studies.
Description
Citation
RENČ, M. Podnikatelský záměr - uvedení nového produktu na trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Doc. Zinecker: Skutečně je rodinný zaměstnanec zadarmo? - odpovězeno Doc Zich: Na koho byl zacílený Vás průzkum? Kdo si cílová skupina společnosti? Jakým způsoben byl využit průzkum pro Vás podnikatelský záměr? Je 100 respondentů relevantní vzorek? Je čistá mzda celkovým mzdovým nákladem? Kolik bylo možné zvolit odpovědí v dotazníku? - neodpovězeno Ing. Karas: Proč na str. 45 uvádíte pořízení dlouhodobého majetku jako položku zřizovacích výdajů? Na str. 49 ve výkazu cash flow používáte pojmy náklady a výnosy. Je to správně? Jak to má být? - částečně odpovězeno Komentář komise: Komise vytkla autorovi řadu podstatných nepřesností (str. 49 plán CF; str. 50 výpočet bodu zvratu; str. 51. výpočet návratnosti investice...)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO