Projekt nabídky sportovních a pohybových aktivit v okresním městě Šumperk

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na vypracování podkladu nabídky sportovních a pohybových aktivit v okresním městě Šumperk. Základem je analýza současného stavu sportovních možností a analýza anketního šetření se zaměřením na nabídku sportovních a pohybových aktivit ve městě Šumperk. Na základě analýzy byly vytvořeny vlastní návrhy řešení na rozšíření nabídky. Práce bude předána městskému úřadu v Šumperku.
This Bachelor thesis is focused on developing substrate of offer sports and physical activities in the district town Sumperk. The basis is the analysis of the present status of sports options and analysis of the survey focused on sports and physical activities in Sumperk. On the based this analysis were created own posals of solutions to extend the offer. Work will be forwarded to the municipal office in Sumperk.
Description
Citation
HEJNÝ, R. Projekt nabídky sportovních a pohybových aktivit v okresním městě Šumperk [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. Mgr. Musilová: Je dobře, že jste se zaměřil na sportovní aktivity pro seniory. Ten segment seniorů výrazně preferoval vaše návrhy nebo se k tomu vyjadřovali i mladší? Zjišťoval jste u seniorů, zda jim vyhovují dopolední hodiny cvičení? - odpovězeno. Dr. Franková: V prezentaci jste uváděl různé cvičení pro skupinu 10 účastníků. Není kapacita kurzu malá pro město Šumperk? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO