Zdravý životní styl jako příležitost prevence onemocnění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza zdraví a životního stylu vysokoškolských studentů v Brně formou dotazníkového šetření a návrh plánu zdravého životního stylu s jeho ekonomickým vyhodnocením pro jedince. Dílčím cílem je poukázat na význam a pozitiva zdravého životního stylu. Práce současně analyzuje problematiku návykových látek a civilizačních chorob.
The main objective of this thesis is to analyze the health and lifestyles of university students in Brno in the form of a questionnaire and a draft plan for a healthy lifestyle, economic evaluation of the individual. Partial aim is to highlight the importance and benefits of a healthy lifestyle. It also analyzes the issues of drugs and diseases of civilization
Description
Citation
DOBEŠOVÁ, M. Zdravý životní styl jako příležitost prevence onemocnění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
vedoucí - odpovězeno oponent - odpovězeno Ing. Milichovský - otázka k nákladovosti a rozpočtu studentů - odpovězeno Ing. Milichovský - mezi jakými studenty byl proveden výzkum - odpovězeno doc. Korvas - metodika výzkumu - odpovězeno Ing. Doubravský - kontingenční tabulka a otázka k saunování - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO