Studie průběhu zakázky vybraným podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavní téma této bakalářské práce je zpracování návrhu průběhu zakázky podnikem k maximální spokojenosti se zaměřením na dodací termíny, jakost a náklady. Konkrétně v podniku Cimbria HMD, s.r.o. Litomyšl, který se zabývá výrobou a servisem posklizňových strojů. V teoretické části se práce zabývá informacemi o projektovém řízení. Podle zjištěných nedostatků z analýzy současného stavu zakázky, se v práci věnuji na jejím zlepšení.
The main topic of this bachelor thesis is to make a draft of process of contract in the company to maximum satisfaction with a focus on delivery schedules, quality and costs. Specifically in the company Cimbria HMD Ltd. Litomyšl which deals with manufacturing and servicing of after-harvest machinery. The theoretical part deals with information about project management. According to identified deficiencies from analysis of the current status of the contract, I deal with on its improvement.
Description
Citation
URBAN, P. Studie průběhu zakázky vybraným podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: Domníváte se, že návratnost 5,65 let je únosná? Na čem to závisí? Jak dlouhá se domníváte, že bude doba životnosti laseru? Jaký je v daném podniku informační systém? Odpovězeno. Mgr. Helena Musilová: Jakým způsobem by byla uvažovaná investice financována? Tabulka srovnání nákladů uvádí náklady v jakém časovém období? Připomínky ke způsobu citování. Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO