Studie průběhu zakázky vybraným podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaobírá studiem průběhu zakázky společností HaSaM s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a vývoj elektronických platebních a odbavovacích systémů. Teoretická část objasňuje pojmy, které souvisí se zakázkou a výrobním procesem. Praktická část obsahuje současný průběh zakázky podnikem a návrh na zlepšení v oblasti komunikace s dodavateli a dodacích termínů.
Bachelor thesis deals with the study of order processing in the company HaSaM s.r.o., which focuses on developing and manufacturing of electronic payment and ticketing systems. Theoretical part focuses on explanation of the basic terms, which are related to the order and manufacturing process. The practical part contains the current process of undertaking the order and proposal for improvement in communication with suppliers and delivery terms.
Description
Citation
VAŠEK, V. Studie průběhu zakázky vybraným podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D.: "jaký je přínos práce nebo ekonomické zhodnocení pro firmu, když se v práci zmiňujete, že návrhy Vám poskytl odborník z praxe" - odpovězeno Doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D.: "v jakém pojetí v práci zmiňujete pojem zahraničí?" - odpovězeno Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D.: "jakým spůsobem vyhodnocujete spolehlivost nových dodavatelů" - odpovězeno Doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D.: "existuje v této oblasti nejaká konkurence?" - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO