Zhodnocení rizik návrhů rozvoje podniku působícího na trhu s pohonnými hmotami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá zhodnocením rizik návrhů rozvoje podniku ZEVOS a.s. působícího na trhu s pohonnými hmotami. Práce je rozdělena do tří hlavních částí, v první části jsou popsány teoretické znalosti. Jsou zde uvedeny a popsány metody, které se zabývají vnitřním a vnějším okolí společnosti. Ve druhé části, která se zabývá analytickou částí, jsou použity metody na zhodnocení současné situace na trhu, kde společnost působí. Ve třetí části je uveden návrh na rozvoj podniku, řešení a finanční zhodnocení investice.
This thesis deals with the evaluation of risks of business development proposals ZEVOS a.s. acting on the fuel market. The thesis is divided into three main parts, the first part describes the theoretical knowledge. In this section are shown and described methods of dealing with the internal and external surroundings of the company. In the second part, which deals with the analytical part, the methods used to assess the current situation in the market where the company operates. The third part provides a proposal for the development of business solutions and financial investment return.
Description
Citation
MOHAUPTOVÁ, Z. Zhodnocení rizik návrhů rozvoje podniku působícího na trhu s pohonnými hmotami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO