Nová řešení publikování závěrečných teoretických prací

Abstract
Vkontextu.net je webová platforma, v které jde vyhledávat na základě keywords. Je to idea, jak by teoretické texty mohly být umístěny na univerzitních webech nebo e-databázích. Ve zkratce by šlo o systém zobrazování informací, jako jsou poznámky a doplňující online informace na jednom místě v reálném čase.
Vkontextu.net is a web platform in which you can search in thanks to keywords. It's an idea how theoretical texts could be presented on the university's Web sites or e-databases. In a nutshell, all notes and additional online information in one place in real time.
Description
Citation
TOMALUKOVÁ, A. Nová řešení publikování závěrečných teoretických prací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
prof. akad. soch. Jan Ambrůz (předseda) Mgr. Art. Žaneta Kögler (člen) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) doc. MgA. Milan Houser (člen) doc. Mgr. Jan Zálešák, Ph.D. (člen) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) Mgr. Václav Houf (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO