Studie vyhodnocení ekonomických nákladů k odstranění rizik bezpečnosti práce v EDU ČEZ a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vymezení nákladů souvisejících s poskytováním osobních ochranných pracovních prostředků v Jaderné elektrárně Dukovany. Specifikuje teoretické poznatky a právní úpravu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Analyzuje náklady a srovnává je s nutností jejich vynaložení pro zajištění bezrizikové práce v kontrolovaném pásmu elektrárny.
The bachelor's thesis focuses on defining the costs related to provision of personal protective work equipment at Dukovany Nuclear Power Plant. It specifies theoretical knowledge and legal regulations of health and safety at work. It analyses the costs and compares them with the necessity of their spending to ensure risk-free labour in the controlled zone of nuclear power plant.
Description
Citation
FEJTOVÁ, A. Studie vyhodnocení ekonomických nákladů k odstranění rizik bezpečnosti práce v EDU ČEZ a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
otázyk oponenta Ing. Fukas :Popište ukazatel WANO pro vývoj úrazovosti na EDU?/odpovězeno otázky oponenta Ing. Fukas : Jaký byl trend nákladů na OOP na EDU v letech 2011 - 2014 a čím byl ovlivněn?/odpovězeno prof. Jurová: Bylo v histori na Jižní moravě pozorováno nějaké zemětřesení?/neodpovězeno Mgr. Musilová: Řešila jste i nemoci z povolání jako pracovní úraz?/odpovězeno Mgr. Musilová: Kdo by nesl odpovědnost za pracovní úraz např. dodavatele?/odpovězeno Mgr. Musilová: Uvažovala EDU o změně dodavatele?/odpovězeno Mgr. Musilová: Jaké procento z celkových nákladů tvoří náklady na ochranné pomůcky?/neodpovězeno doc. Půža: Souvisí s Vaši tématickou nový Kybernetický zákon?odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO