Analýza a renovace vybraného internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou a realizací internetových obchodů (tzv. e-shopů), které splňují moderní trendy z hlediska e-businessu, použitelnosti, designu a především dokáží být velmi dobře konkurenceschopné a pro majitele výnosné. V bakalářské práci na vybraném internetovém obchodě ukáži, jakým způsobem je možné z nevýdělečného a nemoderního obchodu udělat jeho pravý opak.
The bachelor’s thesis is focused on problematic and developement of e-commerce (also called e-shops), which fulfill modern e-business trends, usebility, design and especially they could be very competitive and they could bring profit for their owners. In bachelor’s thesis I present how to convert chosen e-commerce from old-fashioned and nonprofit one into the oposite one.
Description
Citation
HAMERNÍK, K. Analýza a renovace vybraného internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO