Automatizované generování sborníku konference pomocí XML

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tento dokument sa zaoberá vytváraním materiálov pomocou XML a XSL pre konferencie. Konkrétne, automatické generovanie zborníka konferencie vo formáte PDF a HTML stránky a vizitiek pre usporiadanie konferencie. V tejto práci sú popísané technológie XML a ich využitie. Tak isto práca zahrňuje návrh a vytvorenie vizitiek a zborníka konferencie pomocou XML technológií.
This document deals with creating materials using XML and XSL for the conference. Specifically, Automated generation Conference proceedings in format PDF and HTML page and business cards to organize a conference. This paper describes the XML technology and their applications. Also work includes the design and creation of business cards and conference proceedings using XML technologies.
Description
Citation
REPKA, B. Automatizované generování sborníku konference pomocí XML [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Křivánek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Hicham Atassi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Jakým způsobem byste řešil automatické generování časového plánu konference? Je v systému OpenConf podpora přiřazení příspěvků do tematických skupin a export této informace s ostatními informace o příspěvku? Jak byste zajistil různou velikost písma a definování pozice jednotlivých informací na vizitce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO