Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaobírá analýzou informačního systému podniku a návrhy na jeho zlepšení. První část je zaměřena na uvedení čitatele do problematiky prostřednictvím vysvětlení důležitých pojmů. Ty tvoří potřebný podklad pro pochopení praktické části, ve které dochází k hodnocení efektivnosti informačního systému na základě výsledků analýz HOS8 a SWOT. Z formálního hodnocení následně vyplývá stanovení návrhů ke zlepšení podnikového informačního systému.
Bachelor thesis deals with the analysis of a company's information system and suggestions for its improvement. The first part focuses on putting the reader into the issue by explaining important terms. They form the necessary basis for understanding the practical part, which leads to the evaluation of the effectiveness of an information system based on the results of a HOS8 and SWOT analysis. From a formal evaluation then follows the determination of proposals for improving company's information system.
Description
Citation
TURISOVÁ, A. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Klčová: Největší hrozba pro podnik - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO