Čidlo vibrací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací systému pro snímání vibrací převodovky motoru radarové antény. V práci jsou přiblíženy principy funkce senzorů vibrací, přehled různých typů snímačů a jejich vhodnost pro danou aplikaci. Dále se práce zaobírá výběrem vhodného senzoru, popisem systému pro přenos těchto dat do počítače a vyhodnocením naměřených výsledků.
This Bachelor’s thesis deals with a system for reading the radar antenna gearbox vibrations. Firstly it names different types of sensors and defines their suitability for this usage. Secondly it describes the system for data transmission from transducer to computer and also explains meaning of the measured results.
Description
Citation
MATĚJ, J. Čidlo vibrací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) Ing. Boleslav Psota, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (člen) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Student seznámil státní závěrečnou komisi s cílem a řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky v diskuzi: Jak vznikají postranní pásma? Student otázky zodpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO