Implementace modulární aritmetiky do obvodů FPGA a ASIC

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto práca sa zaoberá analýzou, návrhom a implementáciou modulárnej aritmetiky do obvodov FPGA a ASIC. Jej hlavným cieľom je vytvoriť knižnicu syntetizovateľných funkcií v jazyku C++/SystemC pre operácie v modulárnej aritmetike s využitím Montgomeryho redukcie a porovnať výsledky implementácie s klasickými algoritmami.
This thesis is focused on analysis, design and implementation of modular arithmetic in FPGAs and ASICs. Its main objective is to create a C++/SystemC library, that contains synthesizable functions for operations with Montgomery reduction in modular arithmetic. Results of the implementation of Montgomery reduction are compared with results of classic algorithms for modular arithmetic.
Description
Citation
SÝKORA, M. Implementace modulární aritmetiky do obvodů FPGA a ASIC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Maschke, CSc. (člen) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cílem a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále student zodpověděl doplňující otázky: 1) K čemu se modulární aritmetika používá? 2) Jaká je její výhoda oproti konvenčnímu přístupu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO