Optimalizace rozvoje organizační struktury fotbalového klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje analýze fotbalového klubu FC Slovan Rosice a následné optimalizaci jeho organizační struktury. Práce je rozdělena do tří části. V první popisuji teoretická východiska, ve druhé rozeberu fungování klubu za pomoci analýzy organizační struktury, SLEPT a SWOT analýzy. V poslední části podávám na základě zjištěných poznatků návrhy řešení a změn, jež vyplynuly z provedených analýz.
Bachelor thesis provides an analysis of the football club FC Slovan Rosice and subsequent optimization of its organizational structure . The work is divided into three parts. In the first theoretical resources , the second will discuss the functioning of the club through the analysis of the organizational structure, SWOT and SLEPT analysis. The last part is a result from the findings proposed solutions and changes that resulted from the analyzes .
Description
Citation
SELINGER, T. Optimalizace rozvoje organizační struktury fotbalového klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. Mgr. Musilová: Jakou právní formu by měla mít spolupráce mezi klubem a sportovním ředitelem? - odpovězeno. Dr. Lepková: V práci uvádíte, že mzdy se v rámci nákladové složky pohybují cca 150 tis. Kč V jakém pracovněprávním vztahu jsou zaměstnanci v organizační struktuře? - odpovězeno. Prof. Koráb: Funkcionální organizační strukturu máte postavenou naopak. Z jakého zdroje jste vycházel s tímto obrázkem? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO