Srovnání zdanění fyzických osob v České republice a ve Švédsku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku zdaňování příjmů fyzických osob. Tato práce se zabývá komparací zdaňování příjmů fyzických osob v České republice a ve Švédsku. Součástí práce je také srovnání systémů zdaňování v těchto státech. V závěru práce jsou teoretické poznatky demonstrovány na modelových příkladech.
The Bachelors' thesis is focused on taxation of personal incomes. It deals with the comparison of personal taxation in Czech republic and Sweden. The Bachelors' thesis also involves a comparison between the taxation systems used in these countries. In conclusion of this thesis there is the theoretical knowledge demonstrated on illustrative examples in the practical part.
Description
Citation
NAVRÁTILOVÁ, P. Srovnání zdanění fyzických osob v České republice a ve Švédsku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Mgr. Ing. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Klíma (místopředseda) Ing. Veronika Dvořáková, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Klíma - s jakými odpočty jste počítala v práci? Je využitelná DPP u zaměstnance, který bude pracovat u zaměstnavatele 8,5 hod. denně? Jaké má DPP omezení? - odpovězeno s nedostatky Ing. Dvořáková - srovnávala jste daňové zatížení ČR a Švédska? - - odpovězeno s nedostatky
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO