Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je zpracovat podnikatelský záměr pro založení e sport baru ve městě Brno. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti podnikání. Podnikatelský plán a analýzy trhu a prostředí jsou popsány podrobně. V praktické části jsou využity teoretické znalosti, je sestavený podnikatelský plán a vypracovány analýzy trhu a prostředí. V rámci práce byly vytvořeny dotazníky, které slouží pro výzkum u komunit s potencionálními zákazníky. Na základě poznatků z praktické části byl vytvořen návrh řešení, ve kterém je popsán podnik e-sport bar a je zde navrhnut marketingový a finanční plán. V závěru práce je vyhodnocená realizovatelnost popsaného podniku.
The main objective of bachelor thesis is business plan elaboration for e sport bar establishment in Brno city. Theoretical part is focused on defining basic concepts of businesses. Information from theoretical part is used in practical part. Practical part is focused on analysis of market and business environment. For purpose of research in communities with potential customers the survey was made. Business plan proposal is based on the information from previous work. Results of the research and evaluation of feasibility are described in conclusion.
Description
Citation
ŠKODA, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
otázka vedoucí - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. et Ing. Juřica - Proč jste v analýze rizik navrhl opatření jen pro to jedno nejvýznamnějí riziko, proč jste nezvážil i ostatní rizika? odpovězeno Ing. et Ing. Juřica - Jak probíhal proces identifikace rizik? odpovězeno doc. Zich - Jaká je velikost vzorku průzkumu a považujete ho za dostatečný? odpovězeno doc. Zich - Uvedl jste pouze výčet zákonů, ale dále jste se jimi nezabýval - proč? odpovězeno doc. Zich - Je některá z těch legislativních oblastí zásadnější než jiná - budete si na ni muset dát větší pozor? odpovězeno doc. Zich - Neobáváte se konfliktu za zneužití jména - když název baru navazuje na název nějaké hry? odpovězeno doc. Zich - O jakou lokalitu v centru Brna se jedná? odpovězeno Ing. Konečná - Základní ceny - jak jste dospěl k těmto sumám? odpovězeno Ing. Konečná - Zohledňoval jste v těch cenách náklady? odpovězeno Ing. Konečná - Bude to bar - uvažoval jste již sortiment? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO