Podnikatelský záměr realizace elektronického obchodu v zařízení lékárenské péče

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru na realizaci zásilkového výdeje v zařízení lékárenské péče prostřednictvím elektronického obchodu. Tento subjekt se zatím zabývá pouze běžným výdejem v kamenném obchodě. Práce je rozdělena do tří částí, a to na část teoretickou, analytickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány teoretické podklady, které souvisí s vypracováním podnikatelského záměru, analytická část je věnována analýze současného stavu a praktická část obsahuje vlastní návrhy řešení v několika variantách.
The subject of this thesis is the elaboration of a business plan for the realization of mail order dispense in pharmacy through e-commerce. This legal entity currently deals only with dispense in its own store. Thesis is divided into three parts, namely to the part theoretical, analytical and practical. The theoretical part describes theoretical base related to the subject of the business plan, analytical part is dedicated to the analysis of the current state and practical part deals with an actual suggestions in several variations.
Description
Citation
HOUŠŤAVA, J. Podnikatelský záměr realizace elektronického obchodu v zařízení lékárenské péče [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
1. Otázky oponenta - zodpovězeno 2. doc.Fedorová - co se týče dopravců - máte zváženy veškerá uskalí vybraných dopravců? Předpokládáte investici do skladových prostor, počítáte tedy se zvýšením zásob. Jak budete postupovat v rámci zásobování? Nemusíte tedy brát v úvahu objem zboží na skladě? Počítáte s rekonstrukcí? Předpokládáte zvýšení počtu zaměstanců? - zodpovězeno 3. Bočková, PhD. - Pesimistická varianta - předpokládáte 300 zásilek/měsíc, je tento počet reálný vzhledem k počtu obyvatel města? Kolik je v ČR internetových obchodů? Jakou máte konkurenční výhodu oproti jiným e-shopům? - zodpovězeno 4. doc.Mikulec - Co je realizace třetí strany? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO