Podnikatelský záměr rozvoje podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem k vytvoření podnikatelského záměru rozvoje podnikání. Analyzuje současný stav podnikatelského subjektu a na základě současného stavu je vypracován návrh na zlepšení situace. Především se jedná o investiční záměr, který má zajistit budoucí rozvoj a uspokojit potřeby zákazníků.
This Bachelor´s thesis is a proposal for business plan of development entrepreneurship. It analyzes the current state of the business entity and the current state is a proposal to improve the situation. It is an investment plan to ensure the future development and to meet customer needs.
Description
Citation
KUNCOVÁ, K. Podnikatelský záměr rozvoje podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Monika Hodinková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Jaká je Vaše spoluúčast na investičním projektu? Jaký nastane efekt, v případě nepřidelení dotace? Zjišťovala jste, jestli si Váš kemp najde klientelu? - neodpovězeno Ing. Grásgruber: K čemu slouží plánovaná dotace? Je uvedená dotace nedaňovým příjmem? Z jakého důvodu? - neodpovězeno Ing. Žižlavský: Cíl práce nesouvisí s názvem práce. Jak hospodářská krize ovlivňuje Vaši společnost? Z jakého důvodu do svého záměru zahrnujete obecní koupaliště? Jak Vaše návrhy souvisí s názvem práce? Jakým způsobem financujete Váš projekt? - reagováno, neodpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO