Analýza a návrh optimalizace elektronického obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a optimalizaci internetového obchodu. Jejím hlavním cílem je navrhnout optimalizace z pohledu online marketingu, informační architektury, webové analytiky a dalších slabých stránek, které jsou výstupem analýzy. Zvolená problematika je řešena pomocí několika nástrojů a metod. V práci je provedena vybraná data miningová metoda analýzy nákupního košíku, která je aplikována do reálného provozu internetového obchodu. Přínosy jednotlivých návrhů jsou na závěr ekonomicky zhodnoceny.
This bachelor‘s thesis focuses on analysis of optimization of e-commerce website. The aim of this work is to outline the optimization solutions from different point of views including online marketing, information architecture, web analytics and other weak points identified by the analysis. Several approaches of methodology will be used to support the analysis, such as data mining analysis of a shopping basket integrated within e-commerce website. The economic benefits of the final optimisation solutions will be assessed and the recommendations will be set out.
Description
Citation
BUREŠ, P. Analýza a návrh optimalizace elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Otázky oponenta práce - odpovězeno. doc. Pospíšil Jaké metody z oblasti dataminingu využívají? odpovězeno Ing. Kříž Jak přispšla SWOT analýza k optimalizaci EO? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO