Návrh podnikatelského záměru - včelí farma

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení včelí farmy, která se bude nacházet v obci Zárubice v kraji Vysočina a bude provozován jako živnost fyzické osoby. Návrh podnikatelského plánu vychází z teoretických poznatků a zpracovaných analýz ( SWOT) a volí vhodné strategie, aby uspokojoval potřeby zákazníků a vytvářel přidanou hodnotu pro majitele.
The bachelor's thesis concerns with creating of a business plan for establishing a Bee farm which will be situated in Zárubice in Vysočina area and will be carried on a trade. The proposal of business plan is based on theoretical knowledge and on compiled analysis (SWOT) and chooses convenient strategies for for the needs of customers and create a value added creation for the owner.
Description
Citation
GROSS, J. Návrh podnikatelského záměru - včelí farma [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
1. Otázky oponenta - zodpovězeno 2. doc.Meluzín - Jak hodláte financovat počáteční investici? Úly se odepisují? - zodpovězeno 3. Kříž, PhD. - Jaká jsou rizika Vašeho podnikatelksého záměru? - zodpovězeno 4. Analýza současného stavu - jak jste se dobral přehledeu, který je ve SWOT analýze? Jakou metodu jste použil pro získání údajů do dotazníků? Slabé stránky zmiňujete pouze v jednom bodu. Je to opravdu v souladu s realitou? Primárně jste zpracovával sekundární data?- zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO