Hodnocení finanční situace ve společnosti T R A N S L , v.o.s. a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti T R A N S L , v.o.s..Správného a odpovídajícího hodnocení je dosaženo za požití finanční analýzy. Jako zdroje dat budou využívány účetní výkazy z roků 2008 - 2010. Bakalářská práce má tři části. V první části jsou popsána teoretická vychodiska finanční analýzy, ve druhé části je představen podnik a provedena samotná finanční analýza a ve třetí části jsou navrženy doporučení na zlepšení finanční situace.
This bachelor’s thesis deals with the evaluation of a financial situation of the company T R A N S L , v.o.s.. It is used the correct assessment of a rating of the company, which is reached by using the method of financial analysis.There are used accountant sheets from years 2008 till 2010. Bachelor’s thesis consits of three parts.I will describe solutions based on theoretical methods in first part,I interduce the company and make a financial analysis in the second part and finally I recomend some proposals to its improvement in the third part.
Description
Citation
SLIVONÍK, M. Hodnocení finanční situace ve společnosti T R A N S L , v.o.s. a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Kuba (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Mgr. Milan Chytil (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO