Optimalizace provozu domovní čistírny odpadních vod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá možnostmi optimalizace domovní čistírny odpadních vod. V rešeršní části se zaměřuje na způsoby odvádění splaškových vod z malých zdrojů. Dále jsou uvedeny nejčastější sledované ukazatele, které jsou uváděné v platné legislativě. Praktická část je zaměřena na popis optimalizované domovní čistírny odpadních vod a problémy vzniklé s chodem provozu, dále pak jednotlivé výstupy z odběrů vzorků a jejich srovnání s ukazateli v legislativě. V poslední části jsou uvedena doporučení optimalizace, které řeší vzniklé problémy.
The bachelor thesis deals the possibilities of optimizing the domestic wastewater treatment plant. The research part focuses on ways of discharging wastewater from small sources. The most frequently observed indicators, which are reported in the current legislation, are also mentioned in this part. The practical part focuses on a description optimized of an domestic wastewater treatment plant and it is resulting problems with the operation, as well as the individual outputs of samples and their comparison with indicators in the legislation. The last section provides optimization recommendations that address emerged issues.
Description
Citation
KOVÁŘ, J. Optimalizace provozu domovní čistírny odpadních vod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO