Možnosti využití siliky pro výrobu polymery modifikovaných malt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na možnosti využití pucolánově aktivních příměsí pro polymery modifikované malty. Sleduje vlastnosti modifikované malty s částečným nahrazením cementového pojiva pucolánově aktivními materiály, ale i vliv přídavku redispergovatelných polymerních prášků do malt. Zvolená kritéria pro hodnocení a porovnání těchto modifikovaných hmot jsou pevnost v tahu za ohybu a pevnost v tlaku. Výsledné pevnosti budou srovnány s referenčními maltami.
This bachelor thesis targets the posibillity of using pozzolanic active additives for polymer modified mortars. Monitors properties of modified mortar with the partial replacement of cement binder by pozzolanic active materials, but also the influence of the addition redispersible polymer powder to mortars. Selected criteria for evaluation and comparsion of these modified materials are tensile flexular strength and compressive strength.
Description
Citation
HEŘMÁNEK, P. Možnosti využití siliky pro výrobu polymery modifikovaných malt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO