Návrh marketingové strategie pro cestovní kancelář

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je navrhnout marketingovou strategii pro cestovní kancelář, která by jí pomohla posílit tržní postavení, získat nové zákazníky a udržet ty stávající, jakožto i zvýšit tržní obrat. Marketingová strategie bude vycházet z podnikových cílů, které budou stanoveny na základě analýzy konkurence, vnitřního a vnějšího prostředí podniku a SWOT analýzy. Součástí navržené strategie bude určení způsobů, jak má být stanovených cílů dosaženo a finanční plán.
I prepared the dissertation to make marketing strategy for travel agency. This strategy is focused to confirm the market position on the travel market, obtain the new clients and keep the current and also increase turnover. It has to may result from the marketing strategy which customers are the most important for the agency to make right advertising plan. It has to be known the ways how to attain the target.
Description
Citation
LAŠÁKOVÁ, P. Návrh marketingové strategie pro cestovní kancelář [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) Ing. Václav Meluzín (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO