Mikroklima a vzduchotechnika prostoru depozitáře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem klimatizace pro prostor daného depozitáře. Zařízení je navrženo tak, aby zajišťovalo vhodné mikroklima pro skladování místní smíšené sbírky. Hlavním úkolem zařízení je zajistit stálou teplotu a relativní vlhkost v prostoru depozitáře. Prostor depozitáře je obsluhován jednou vzduchotechnickou jednotkou, která je v projektové části navržena. Teoretická část řeší jednotlivé druhy inventářů a jejich požadavky na skladování. Výpočtová a projektová část obsahuje návrh vzduchotechnické jednotky pro obsluhu depozitáře. Výsledkem práce je realizační dokumentace tohoto zařízení.
This bachelor´s thesis describes the design of air conditioning in space for the depository. The device is design to provide a suitable microclimate for storage a local mixed collections. The main task of the equipment is ensure a constant temperature and relative humidity in area depositary. Depositary space is served by one air handling unit, which is part of the proposed project. The theoretical part solves different kinds of inventory and their storage requirements. Calculation and project part contains design of air-conditioning units for operate depository. The result of this work is the detailed design work of this equipment.
Description
Citation
JŮZA, Š. Mikroklima a vzduchotechnika prostoru depozitáře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO