Rodinný dům s rehabilitační ordinací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma bakalářské práce je novostavba rodinného domu s rehabilitační ordinací v Hronově. Objekt je členěn z části pro provoz rehabilitační ordinace, z části je určen pro bydlení. Objekt je zasazen do mírně svažitého terénu. Stavba má z jižní části jedno nadzemní podlaží, ze západní části dvě nadzemní podlaží. Budova je navržena ze systému Porotherm. Stropní konstrukce je provedena ze systému Porotherm strop. Konstrukce střechy nad prvním nadzemním podlažím je řešena jako plochá jednoplášťová, nad druhým nadzemním podlažím je provedena jako pultová se sklonem 10 stupňů.
The subject matter is new family house with rehabilitation clinics in Hronov. The building is divided in part for operating rehabilitation clinic and part intended for housing. The building is set in a gently sloping terrain. The building has a southern part of one floor of the western part of two floors. The building is designed from the system Porotherm. The ceiling structure is made of Porotherm ceiling. Roof structure is designed as a warm flat roof about the first floor above the second floor is designed as a mono- pitched roof with a slope of 10 degrees.
Description
Citation
KLIMŠOVÁ, B. Rodinný dům s rehabilitační ordinací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO