Rodinný dům s prodejnou zvířat a chovatelských potřeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je novostavba dvoupodlažního nepodsklepeného rodinného domu pro čtyřčlennou rodinu s přilehlou garáží a bezbariérovou provozovnou v místě Brno – Sadová. Každý z objektů je zastřešen plochou střechou. Svislé konstrukce jsou navrženy z keramických tvárnic a stropní konstrukce jsou řešeny jak systémem keramobetonových stropů, tak i ŽB monolitickými deskami. Objekt v úrovni prvního nadzemního podlaží se dělí do tří dílčích částí, a to prodejnu zvířat a chovatelských potřeb, dvojgaráže a denní pobytové části. V druhém nadzemním podlaží se nachází klidová obytná část.
The subject of this bachelor´s thesis is a newly detached built with two-storey and none basement, with garage and a barrier-free establishment in the place Brno - Sadova. Each object is covered by a flat roof. Vertical structures are designed from ceramic blocks and ceiling structures are designed as a system ceramic-concrete ceilings and monolithic reinforced concrete slabs. The building at the level of the first floor is divided into three parts, namely a shop of animals and pet supplies, double garages and daily subsistence part. On the second floor there is a quiescent residential area.
Description
Citation
MAŠOVÁ, N. Rodinný dům s prodejnou zvířat a chovatelských potřeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO