Nízkoenergetická výstavba v ČR a zahraničí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce má z úkol zjistit aktuální trendy ve výstavbě nízkoenergetických budov v České republice a zahraničí. Zároveň definovat základní pojmy nízkoenergetické výstavby, technické vlastnosti těchto objektů, způsoby jejich navrhování spolu s legislativou, dotacemi a aktuálními poznatky z oboru. V praktické části se práce zaměřuje na zpracovávání statistických údajů o výstavbě v ČR a zahraničí. Závěrem je proveden výpočet technicko hospodářských ukazatelů s ohledem na návratnost investice.
The bachelor´s thesis goal is to find actual trends in low-energy construction in the Czech republic and abroad. Also define main concepts of low-energy construction, technical properties of these objects, methods of designing, legislational elements and new findings. Practical´s part main task is to compile statistical data on low-energy construction in the Czech republic and abroad. Aditionally calculate the price indicators and possible payback of low-energy houses.
Description
Citation
MATUŠ, M. Nízkoenergetická výstavba v ČR a zahraničí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO