Vytápění domu s pečovatelskou službou

Abstract
Tématem této bakalářské práce je v teoretické části problematika plynových kondenzačních kotlů. Ve výpočtové části je řešeno zpracování projektu pro vytápění domu s pečovatelskou službou. Objekt situovaný v Chotěboři je čtyřpatrový, zasazený ve svahu. Ve třech patrech jsou umístěny jednotky pro ubytování pacientů, v jednom podlaží se nachází zdravotnické zařízení s ordinacemi, čekárnami a lékárnou. Zdrojem tepla je plynová kondenzační kotelna. Místnosti jsou vytápěny pomocí deskových otopných těles. V objektu je navrženo přirozené větrání.
Theme of this bachelor´s thesis are problems of condensing gas boilers in the theoretical part and project of heating of nursing home is solved in the calculation part. This building has four floors and it is situated in Chotěboř. There is accommodation for patients in three floors. In one floor there is medical centre with surgeries, waiting rooms and pharmacy. Condensing boiler is source of heat. Heating of rooms is solved by panel radiators. Natural ventilation is designed in whole building.
Description
Citation
MICHALÍČKOVÁ, I. Vytápění domu s pečovatelskou službou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO