Formy a metody motivace ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Moje práce se zabývá průzkumem v oblasti motivace pracovníků na jejich pracovních pozicích ve firmách se stavebním zaměřením. Zaměřují se především na ohodnocení cílů, motivačních nástrojů a odměn. V praktické části jsou zadané hypotézy, které chci na základě dotazníkového šetření ověřit a vyhodnotit. V závěru, vyplývajícím z průzkumu jsou doporučeny postupy, které povedou k efektivnějšímu motivování pracovníků ve stavebnictví.
My work deals with the exploration in the field of the motivation of workers to their jobs in firms with building focus. They focus mainly on the valuation of the objectives, motivational tools and rewards. In the practical part are specified hypotheses, which I want on the basis of a questionnaire survey to verify and evaluate. In conclusion, arising from the survey are recommended practices that will lead to more effective motivation of employees in the construction industry.
Description
Citation
KRESTOVÁ, V. Formy a metody motivace ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO