Úvěrování fyzických osob bankovními a nebankovními subjekty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá komparací bank, družstevních záložen a nebankovních úvěrových společností. Zaměřuje se na vzájemné porovnání těchto tří skupin z hlediska nabídky úvěrů pro nepodnikající fyzické osoby. Uvedená komparace je provedena na základě analýzy úvěrové nabídky vybraných subjektů působících na českém trhu a řídí se dle těchto kritérií: účelovost, výše úvěru, zajištění, roční procentuální sazba nákladů.
The bachelor thesis deals with a comparison of banks, cooperative banks and non-banking credit companies. It focuses on the comparison of these three groups in term of the supply of loans to individuals. The mentioned comparison is based on an analysis of the supply of loans provided by subjects selected out of the Czech market, and is led by following criteria: purpose, the amount of credit, surety, the APR.
Description
Citation
PEŇÁZ, J. Úvěrování fyzických osob bankovními a nebankovními subjekty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) JUDr. Hana Vejvodová (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Lenka Prášková (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO