Vztah mezi cenou práce a kvalitou práce ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vztahem mezi cenou práce a kvalitou práce ve stavebnictví. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které se vztahují k tématu bakalářské práce. Jedním z cílů práce je upozornit na to, jak je vnímána kvalita a zjistit, co je skutečně důležité při rozhodování o výběru stavební zakázky. Výsledkem je formulování závěrů a doporučení, sestavených na základě výsledků z dotazníkového šetření a řízených rozhovorů.
This bachelor thesis deals with relationship between price of work and quality of work in building industry. The theoretical part focuses on the explanation of basic terms related to the content of this thesis. One of the aims of the thesis is to identify how quality is perceived and to determine which factors really influence the decision-making process in building and construction tenders. As a result, some conclusions were drawn and recommendations made, based on the answers of questionnaire survey and controlled interviews.
Description
Citation
SCHENKOVÁ, K. Vztah mezi cenou práce a kvalitou práce ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO