Rodinný dům s projekční kanceláří v Horních Bojanovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a projektovou dokumentací rodinného domu s projekční kanceláří, který je situován v Horních Bojanovicích. Dům je určen pro 2 čtyřčlenné rodiny, nachází se v něm 2 bytové jednotky. Objekt je částečně podsklepený a má tři nadzemní podlaží, kde 3. nadzemní podlaží slouží jako podkrovní bydlení. K domu přiléhá garáž pro dva osobní automobily. Prostory projekční kanceláře se nachází v 1. nadzemním podlaží a umožňují bezbariérové využívání. Střecha domu je sedlová, střecha garáže je jednoplášťová pochozí plochá střecha, která slouží jako terasa.
This bachelor´s thesis deals with a design and a project documantation of detached house with design office which is situated in Horni Bojanovice. The House is designed for two four-member family. There are two dwelling units. The object is partial basement and it has got three above-ground floors. The thrid floor is designed as an attic for housing. The house is adjacent garage for two cars. Design office is placed in the first floor and it allows access for disabled person. The roof of the house is gabled, the roof of the garage is single-walkable flat roof which is terrace.
Description
Citation
ZÁRUBOVÁ, M. Rodinný dům s projekční kanceláří v Horních Bojanovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO