Inovace marketingového plánu mezinárodních atletických závodů ve skoku vysokém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem marketingového plánu pro Beskydskou laťku. V teoretické části je definována terminologie marketingu. Praktická část je zaměřena na samotný návrh marketingového plánu pro Beskydskou laťku. Nejprve jsou zjištěna potřebná data, která slouží jako podklad pro analýzu současného stavu propagace a komunikace Beskydské laťky. V další fázi je práce zaměřena na vlastní návrhy řešení, jak zefektivnit marketingový plán a marketingovou komunikaci této akce. Na základě výsledků analýzy je proveden návrh zlepšení marketingového plánu.
The bachelor thesis deals with the marketing plan of the Beskydská laťka. In the theoretical part a terminology of marketing. The practical part is focused on a design of marketing plan for Beskydská laťka. At First necessary information has to be gathered, which serves as a source for analysis of the current state of promotion and communication of Beskydská laťka. In the following part of the work there are suggestions described how to reach higher efficiency of the marketing plan and communication of this event. Based on the results of the analysis a proposal of a modernization marketing plan is carried out.
Description
Citation
DOUCHOVÁ, T. Inovace marketingového plánu mezinárodních atletických závodů ve skoku vysokém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-09-15
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Prof. Koráb: Proč jste nevyužila plně teoretickou část analýz v návrhové části? - odpovězeno Doc. Chalupský: Proč jste použila analýzu Porterova modelu 5 sil pro analýzu sportovní akce? - částečně zodpovězeno Ing. Videcká: Kde jsou zahrnuty náklady související s návrhem řešení? - odpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová: Jaká je prognóza tržeb? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO