Podnikatelský záměr rozvoje podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem k vytvoření podnikatelského záměru rozvoje podnikání. Analyzuje současný stav podnikatelského subjektu a na základě současného stavu je vypracován návrh na zlepšení situace. Především se jedná o investiční záměr, který má zajistit budoucí rozvoj a uspokojit potřeby zákazníků.
This Bachelor´s thesis is a proposal for business plan of development entrepreneurship. It analyzes the current state of the business entity and the current stateis a proposal to improve the situation. It is an investment plan to ensure the future development and to meet customer needs
Description
Citation
KUNCOVÁ, K. Podnikatelský záměr rozvoje podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Veronika Dvořáková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2015-09-16
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Mgr. Musilová: Jak se právně označují účastníci pracovně-právních vztahů? Při nastavených odměnách za práci budete zaměstnance zaměstnávat na dohodu o provedení práce? Nebylo by z ekonomického hlediska výhodnější mít 2 zaměstnance? - odpovězeno s výhradou Ing. Jakubcová: Jaký je návrh Vaší práce? Na pozemku koho budete realizovat kemp? - odpovězeno s výhradnou Ing. Karas: Připomínka: Při výpočtu nákladovosti zaměňujete pojmy jako jsou náklady a výnosy za příjmy a výdaje. V teoretické části používáte správné pojmy (např. str. 26) a v praktické části (str. 34) je již chybný vzorec.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO