Měření akustického výkonu intenzitní sondou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje problematice měření akustického výkonu intenzitní sondou dvěma rozdílnými metodami. Hodnoty akustických tlaků mikrofonů získané při měření akustické intenzity v bodech a skenováním budou zpracovány v programovém prostředí MATLAB.
This bachelor thesis focuses on the problematics of measuring acoustic power using intensity probe by two different methods - scanning method and measuring in points. Values of accustic microphone pressures, collected during the measurement, are going to be processed in MATLAB computing environment.
Description
Citation
BÍLEK, O. Měření akustického výkonu intenzitní sondou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (člen) Ing. Filip Buršík (člen) doc. Ing. Radim Burget, Ph.D. (člen) Ing. Hicham Atassi, Ph.D. (člen) Ing. Peter Stančík (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Co si představujete pod pojmem "normální barometrický tlak" a v jakém vztahu k němu je akustický tlak o úrovni 0 dB? - 1013 hPa. Vztah tu není žádný. Vysvětlete, jak je možné transpozicí matice intenzity dosáhnout výsledků na obr. 3.11, pokud se skutečně jedná o transpozici, jak uvádíte v popisu obrázku i v textu. - Je špatně uvedené názvosloví.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO