Návrh systému pohonu elevátoru skladovacího systému LogiMat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem nového pohonu skladovacího systému Logimat. Zaměřena je na návrh nového pohonu pro zatížení až 1200 kg a rychlost a přizpůsobení rámu elevátoru novému pohonu. V první části je provedena rešerše vhodných typů pohonů. Dále následuje konstrukční řešení a pevnostní analýza. V druhé polovině je řešen výpočet řetězů a potřebný výkon motorů.
This diploma thesis deals with the design of the new elevator drive for storage system Logimat. Diploma is focused to design a new drive for a load up to 1200 kg and to adapt the elevator frame to the new drive design. In the first part is done research for suitable drive systems. There are followed by design and stress analysis. The second part deals with appropriate roller chain parameters calculation and the power output of electric motors.
Description
Citation
DOSEDLA, M. Návrh systému pohonu elevátoru skladovacího systému LogiMat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (člen) Ing. Emil Machač (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO