Internetový systém pro odesílání novinek emailem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu a realizaciinternetového systému pro odesílání novinek e-mailem. Zejména se zaměřuje na práci s kontakty a jejich seskupování do skupin, editaci předpřipravených textů a samotné odesílání elektronických zpáv. V teoretické části jsou rozebrány vlastnosti jazyka PHP. Dále jsou zde popsány metody vytvoření webových formulářů, předávání dat v nich zadaných a následně jejich zpracování. Blíže jsou zde rovněž popsány funkce jazyka PHP, zejména pro práci s textem, programovací struktury a podmínky. Dále jsou popsány funkce pro odesílání e-mailů, funkce pro vytvoření hashů a funkce spravující relace. V praktické části jsou nejdříve popsány problémy obecně. Následně jsou tyto funkce rozebrány podrobněji, je popsáno, jak bude skript probíhat a jaké funkce PHP se při tom použijí.
The thesis deals with project lay-out and realization of the internet system dedicated to sending newsletters via e-mail. It especially aims at working with contacts and putting them in groups, editation of pre-prepared texts and sending the e-mails themselves. In the theoretical part, there’s described main traits of PHP language. There’s also described methods of creating the web forms, handing over their inputs and processing of that data. Next, there’s closer look on the PHP functions, especially for text processing, programming structures and conditions. Other functions, that can be found in this thesis described, are meant for sending the e-mails, creating hashs and managing sessions. In practical part, the problems are described generally. In the next part of a practical realization, this methods are looked closer upon and described more thoroughly. Also there’s defined how does the scripts work and which functions are used to make it work.
Description
Citation
HORÁK, M. Internetový systém pro odesílání novinek emailem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Pavelka (člen) Ing. Ondřej Rášo, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kouřil (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Radek Beneš, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Jak je Vaše aplikace chráněna proti běžným útokům, například session hijacking nebo XSS?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO