Návrh logistické koncepce v průmyslové organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce Návrh logistické koncepce v průmyslové organizaci se zabývá analýzou současného stavu společnosti a jejím okolím a rozebírá faktory působící na zákazníky a tím i na výrobu. Na základě zjištění skutečnosti obsahuje návrh logistické koncepce v průmyslové organizaci. Zabývá se dovozem výrobků s nízkým obratem výroby ze sesterských závodů, poněvadž výroba těchto výrobků je pro podnik nerentabilní.
The Master’s thesis The study of logistics conception in indrustrial organization deals with analysis of current state of organization and its surround and analyses influence to customers and production. On basis of recognition of reality it contents the study of logistics conception in industrial organization. It deals with import products with low turnover from sister factories because the production of these products is nonprofitable for organization.
Description
Citation
MATUŠKOVÁ, M. Návrh logistické koncepce v průmyslové organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Pavel Holek (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO