Využití finanční analýzy v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá využitím finanční analýzy v podniku. Hlavním úkolem je komplexně posoudit úroveň současné finanční situace podniku a její příčiny, posoudit vyhlídky na finanční situaci podniku v budoucnosti, připravit podklady ke zlepšení ekonomické situace podniku, k zajištění další prosperity podniku, k přípravě a zkvalitnění rozhodovacích procesů. K vytvoření této diplomové práce jsou zapotřebí dokumenty obsahující rozvahu, výkazy zisků a ztrát, hlavní knihu a jiné dokumenty.
Master‘s thesis deals with the use of financial analysis in business. The main task is to assess comprehensively the level of the current financial situation and its causes, to evaluate the prospects of financial situation in the future, to prepare improving the economic situation of the enterprise, to ensure further prosperity of the enterprise, to prepare and improve decision-making processes. The creation of this thesis is required with the documents as the balance sheet, profit and loss statements , general ledger and other documents.
Description
Citation
INGR, M. Využití finanční analýzy v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO