Návrh elektronického obchodu s autodoplňky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V bakalářské práci se zaměřuji na stanovení optimálního řešení výstavby elektronického obchodu pro firmu zabývající se prodej autodoplňků. Tato firma se rozhodla rozšířit svou činnost do oblasti elektronického prodeje zboţí. Součástí mé práce je výběr způsobu vytvoření e-shopu tak, aby splňoval stanovená kritéria firmy a zároveň byl pro firmu výhodný. V závěru své práce chci zhodnotit nákladové prvky a také předpokládané přínosy elektronického obchodu.
This bachelor thesis focuses on setting the optimal solution to an e-shop development for a company dealing with the sale of caraccessories. The company want to extend their sphere of action by setting up an e-shop offering thein products on the Internet. They can choose from a number of e-shops provided by various companies. A part of my thesis is about choosing the way of developing the eshop so that it meets the company requirements and that it is favourable for them at thesame time. At the end of my thesis I want to asses the costs and also the anticipated benefits of the e-shop solution.
Description
Citation
FERINA, L. Návrh elektronického obchodu s autodoplňky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Jaromír Roštínský (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO